دانشمندان راهی برای جوشاندن آب سریعتر پیدا کرده اند، اگر چه این کشف بعید
است انقلابی برای دم کردن چای باشد اما برای مصارف صنعتی نظیر نیروگاه
حرارتی و خنک کردن سیستم های راداری و الکترونیکی مفید است. این فن آوری در
اثر پوشش دادن المنتهای حرارتی با یک ویروس از گیاهان توتون و تنباکو
ایجاد شده است. این پوشش موجب کاهش اندازه و تعداد حباب در هنگام جوشاندن
آب می شود. حباب موجود در آب جوش بعنوان عایق حرارتی عمل می کند و موجب کم
کردن سرعت انتقال حرارت می شود. ویروس تنباکو سه برابر بهره وری آب جوش را
بالا می برد. http://www.irantriz.ir